Bezglutenska torta sa jabukama

Bezglutenski keks sa uprženim jagodama na puteru sa orasima, suvim grožđem, fruktozom I cimetom. Gramaža: 120g

Vidi više

Čokoladni maestro

Biskvitna kora, kranč od nugat paste, mlečne čokolade I francuskog lomljenog keksa. Krem1: bavareza mleka, jaja, želatina, nugat pasta I slatka pavlaka. Krem2: Čokoladni mus, glazura od glukoze, fruktozeželatina I crne čokolade. Služi se sa sosom od narandže. Gramaža: 120g

Vidi više

Desert od maskarpone sira sa jagodama

Vidi više

Marveilleux au chocolat

Trio fantastiko- mering korice sa finim čokoladnim kremom (bela čokolada sa malinom, karamel i spekulas keksom i crna čokolada

Vidi više

Nutela čiz sa jagodom

Korica od upržene plazme sa kremom od sira i nutele.

Vidi više

Puding od tapioke sa domaćim džemom od jagode

Vidi više

Toffee dessert

Nugat čokoladni mus sa insertom od domaće tofi karamele. Samo izlivanje inserta čini ovaj dezert posebnim.

Vidi više

Torta novak

Korica od keksa, putera I ceđene pomorandže, premazana domaćim džemom od kajsije. Krem: Genaž od crne čokolade I korica od jaja, lešnika I oraha, preloveno belom čokoladom. Gramaža: 130 g

Vidi više

Trileće

Kolač od jaja, natopljen mlekom, slatkom pavlakom I mlekom u prahu. Glazura od karamela. Gramaža: 120g

Vidi više

Tripolada – Desert sa 3 čokolade

Biskvit sa kakaom I palentom, kranč korica od tofi karamele, mus od bele mlečne I crne čokolade sa insertom od breskve I marakuje. Služi se sa francuskim lomljenim keksom. Gramaža: 120g

Vidi više